Heartsaver® CPR AED – 2021

Type catalogus Cursus
Vakgebied Reanimatie
Vorm Klassikaal
Instap Niveau

In de Heartsaver cursus wordt u zowel theoretisch als praktisch getraind in het geven van reanimatie (CPR) bij een hart- en ademhalingsstilstand.

Zoek in alle opleidingen en cursussen.

Deze cursus leert u reanimatie en AED (defibrillator) gebruiken bij volwassenen en kinderen, reanimatie bij zuigelingen en hoe te handelen in geval van bij verstikking (choking) bij volwassenen, kinderen en zuigelingen.

De Heartsaver cursus bestaat uit zowel een theorie gedeelte (via een DVD) als een praktisch gedeelte waarbij de diverse technieken worden geoefend. Het geheel staat onder leiding van een of meerdere bevoegde instructeurs en wordt gegeven volgends de laatste richtlijnen van de AHA.

De cursus is officieel gecertificeerd door de AHA.

Algemene informatie

Studiebelasting 4 uren.
Duur

4½ lesuur

Lestijden
  • 8:30 – 13:00 uur
Start datum
  • Maart 11 2021
  • Juni 17 2021
  • September 23 2021
Maximaal aantal personen 12
Plaats / Locatie

Leslokaal 3 (UZO) van het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal.

Inschrijving procedure

Via inschrijfknop onderaan.

Overige informatie

Vooraf dient u het Heartsaver boek van de AHA door te nemen Dit boek kan u lenen op uw afdeling of kopen bij het UZO secretariaat (Afl. 28.50–).

Iedereen zonder of met een beperkte medische opleiding.

Er vindt geen schriftelijke toets plaats. Gedurende de cursus wordt de kandidaat mondeling getoetst en beoordeeld. Indien dit voldoende is dan komt u in aanmerking voor een Heartsaver pasje (carnet) van de AHA. Dit pasje heeft een geldigheidsduur van 2 jaar.

inschrijven