Helpdesk

Helpdesk is een optie van het HOH Academy voor Frequent Asked Question (FAQ). Klik rechts op het zwarte pijltje, bij de vraag. De vraag gaat open en u kunt lezen of uw vraag beantwoordt is. Is uw vraag niet beantwoord dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.

Bekijk het introductie video van HOH Academy om een overzicht te krijgen hoe je met HOHAcademy.com en met LMS kan werken.

Inloggen / Uitloggen / Wachtwoord vergeten LMS

Deze tekst met het slotsymbool vindt je rechtsboven op de scherm van elke pagina. Als je hierop klikt wordt je rechtsstreeks geleidt naar de leeromgeving van het HOH Academy, het LeerManagementSysteem (LMS)

Klik op deze link on in te loggen, Login LMS. Of bekijk de video instructie onderaan.

Wanneer je op de Catalogus pagina staat vindt je een alfabetische lijst van alle lopende of aangekondigde onderwijsactiviteit. Om naar een specifieke opleiding, cursus of training te zoeken kan je de filters aan de linkerkant van de pagina gebruiken. Je vinkt aan het Vakgebied, Opleidingstype en Niveau waar je op wilt zoeken. Klik op filter selectie en je zoekresultaten verschijnen ┬árechts van de pagina. Ook kan je een zoekterm invullen bij “Zoeken in de Catalogus“, klik op zoeken en de zoekresultaten verschijnen rechts van de pagina.

 

Bekijk het video tutorial van het jaaroverzicht om een overzicht te krijgen hoe je met het jaaroverzicht kan werken.

Bekijk het video tutorial van ‘Hoe je kan werken met de catalogus’.