Onderwijsactiviteiten HOH Academy

Categorieën Overzicht opleidingen

Overzicht van de onderwijsactiviteiten van het HOH Academy laatste kwartaal 2017

Het HOH Academy biedt een overzicht aan van de onderwijsactiviteiten gepland voor het laatste kwartaal van 2017, bestemd voor medewerkers van het HOH.

Op de Homepage en op de Cataloguspage vindt u de knop om naar het overzicht te gaan, klik hier voor de Homepage: https://www.hohacademy.com/overzicht-onderwijsactiviteiten-hoh-academy/ 

De onderwijsactiviteiten zijn verdeeld naar vakgebied. Per maand worden de dagen aangegeven waarop de opleiding, cursus of training gegeven wordt. Tevens is meteen aangegeven voor welk doelgroep de opleidingen, cursussen of trainingen bestemd zijn. Voor inschrijving op de onderwijsactiviteiten blijft dat u naar de pagina van de cursus moet gaan voor verdere instructies. Informatie over elke cursus vindt u onder de tab “Catalogus”. Uitzondering hierop zijn de opleidingen VVO IC en SEH, Bijscholing Ambulante zorg en Echografie die niet opgenomen zijn in de Catalogus van de website.

Ook op de Mobile App van het HOH kunt u onder de tab “Links” dit overzicht inzien.

Met dit overzicht beogen wij u een beeld te geven van de onderwijsactiviteiten die maandelijks plaatsvinden in het HOH. Maak gebruik van de aangeboden cursussen en trainingen en draag bij aan de Kwaliteit van Zorg!