Website HOH Academy gelanceerd

Categorieën Updates

De website van het HOH Academy wordt op 30 april 2015 voor de medewerkers gelanceerd

Screen Shot 2015-04-23 at 04.53.37

HOH Academy

Na een aantal maanden in voorbereiding wordt op  30 april 2015  de website van het HOH Academy – www.hohacademy.com  –  intern voor de medewerkers van het HOH gelanceerd.

Doel

Het doel van het HOH Academy is om iedere medewerker opleidingsmogelijkheden aan te bieden. Via de website van het HOH Academy kan iedere medewerker zich op de hoogte houden van het aanbod aan opleidingen, cursussen en trainingen waar de medewerker zich via de website voor in kan schrijven.

Opzet

De website is zodanig opgezet dat het voor iedere medewerker mogelijk is om binnen de website te navigeren. De navigatiebalk bovenaan de pagina geeft de verschillende pagina’s binnen de website aan.  Via de Agenda op de Home pagina wordt de aandacht gevestigd op lopende of geplande opleidingen met de mogelijkheid om je direct in te schrijven.

Zoeken

Als je in de navigatiebalk op Catalogus klikt krijg je een alfabetische overzicht van de aangeboden opleidingen, trainingen of cursussen. Zoek je een specifieke opleiding, training of cursus dan kan je gebruik maken van de filters links op de pagina. Je kan Zoeken in Catalogus naar een specifieke opleiding. Ook kan je filteren door aan te vinken van welk Vakgebied, Opleidingstype en Niveau je de opleidingsmogelijkheden wilt zien.

Responsive webdesign

hoh-responsive

De website van HOH Academy is gemaakt met de techniek Responsive webdesign. Dit maakt het mogelijk om één website te ontwikkelem die geschikt is voor elk apparaat. Of je nu op een desktop, laptop, tablet of mobiel kijkt, de website past zich automatisch aan op de grootte van het scherm zonder aan content en functionaliteit in te leveren.

FAQ

Bij onduidelijkheden of vragen kun je onder Service bij de Frequent Asked Question (FAQ) kijken of je vraag (en antwoord) er tussen zit. Via de pagina Contact ons kan je het Contactformulier invullen en verzenden wanneer je geen antwoord vindt op je vragen.